Al een tijdje probeert Common Ground de fundaties te leggen naar een eigen urban sports gym voor Arnhem en Omgeving. Een plek waar onbeperkt getraind kan worden, waar kids weer leren te bewegen op een zo natuurlijk mogelijke manier, waar talenten zich niet geremd hoeven te voelen en waar een sociale gemeenschap zich kan vormen en ontwikkelen. De impact die wij willen maken is gericht op sportstimulering onder jeugd, talentontwikkeling en sociale verbintenis.

<B>Innovatie Hub</B>

Common Ground wil veel verder gaan dan alleen een plek voor lessen en trainingen. Wij willen een creatieve hub creeren dat ambitieuze mensen samenbrengt waarbij de gym makkelijk als testplatform kan dienen voor initiatieven en uitprobeersels. Evenementen, workshops, innovatieve trainingen, urbansports voor ouderen of zelfs productontwikkeling… Wij willen het allemaal! Deze invulling laat zich vooral bepalen door de creativiteit van iedereen die hier in mee wil denken.

<B>Partners</B>

Om haalbare stappen te zetten naar een locatie als deze zijn wij altijd op zoek naar interessante samenwerkingen en partners. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen als je denkt dat wij elkaar verder kunnen helpen!

Stuur in dat geval even een mailtje via ons contactformulier!

 

Geef een reactie