Freerun Workshops op maat


Al 11 jaar lang geven wij workshops op het gebied van Tricking en Freerunning op middelbare- en lagere scholen, sportverenigingen, wijken en sportbedrijven in Arnhem. Onze ervaren en gecertificeerde trainers delen hun passie op hoog niveau en weten de workshops altijd op leeftijd en achtergrond aan te passen. Zo blijven de workshops leuk en uitdagend voor iedereen. Vanuit basisbewegingen proberen we tricks als dive-rols, precisions jumps, palm-spins en salto’s aan te leren. Tricking is meer op martial arts gefocust. Zo behoren traptechnieken, flips en twists tot het assortiment van een tricking workshop. Natuurlijk kan ook beiden worden aangeboden om breed motorisch te scholen en de creativiteit te prikkelen. Per groep van 15 leerlingen raden wij 1 docent aan om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen zodat u met gerust hart kunt toekijken hoe wij de leerlingen terug naar de basis van beweging brengen. Neem direct contact op met Common Ground voor jouw freerun workshop op maat in Arnhem!

Freerun lessenreeks in Arnhem

Losse workshops zijn altijd leuk om kinderen of jongeren te introduceren tot deze spectaculaire wereld van Freerunning en Tricking. Heb je echter het gevoel dat je wel iets meer wilt? Laat ons dan meedenken in een methodische opbouw van een lessen- of workshop reeks. Dan kijken we hoe dit in de programmering past en stellen we de doelen. Zo brengen wij de groep nog verder! Omdat onze docenten over de nodige opleiding beschikken en ervaringsdeskundig zijn weten wij de materie enthousiast over te brengen: en dat blijft natuurlijk hangen! Ook voor mini-workshops Freerunning en Tricking op een sportdag zijn wij te benaderen. Laat ons meedenken en vraag een offerte op maat aan voor een streetsports programmering in Arnhem en omgeving!

Materialen voor je sportdag in Arnhem

Hoewel wij altijd kunnen werken met beschikbare materialen in de sportzaal, een park of speelplaats, kan het van toegevoegde waarde zijn om bij ons bepaalde materialen te huren. Tijdens onze Freerunning en Tricking workshops maken wij dan ook graag gebruik van onze Airtrack van 8 x 4 meter, een soort van opblaasbare tumblingbaan, waarop leuke en veilige oefeningen gedaan kunnen worden. Het aanleren van koprollen en salto’s is nog nooit zo makkelijk geweest. Uiteraard is deze optioneel aangezien u rekening moet houden met het vervoer en de noodzaak voor 2 begeleiders om deze op te zettenWanneer u zelf niet beschikt over materialen dan kan deze zeer geschikt zijn om toch een volledige Freerunning workshop te geven op elke plek in Arnhem. Heb je nog vragen over de Airtrack en de begeleiding? Ook dan kun je ons eenvoudig een mailtje sturen!

Neem contact op voor Freerun workshop(s)

Bij Common Ground weet je dat je kwaliteit krijgt. Zo beschikken onze docenten over een VOG, EHBO, een sportgerelateerde opleiding en ervaring in lesgeven. Met aanstekelijk enthousiasme hopen wij snel jouw groep(en) een leuke en leerzame dag te bezorgen op school, op de vereniging of op jouw sportdag! Vraag naar onze prijzen of benader ons voor een project op maat. U kunt ons bereiken via: ons contact formulier Voor al je tricking en freerunning workshops in Arnhem voor kids, scholieren, jongeren of zelfs volwassenen, ga je naar Common Ground!